Produsele de pe site-ul MATERIALEDEPOZIT.RO se adreseaza clientilor de pe tot teritoriul Romaniei.

În cazul în care nu găsiţi răspunsul mai jos, ne puteţi contacta pe email: contact@materialedepozit.ro 

1. Cum cumpăr?

Foarte simplu. Apăsaţi pe butonul de comandă, completaţi formularul cu datele dumneavoastră şi trimiteţi comanda. În scurt timp veţi fi contactat de un reprezentant al nostru pentru validarea comenzii. De regulă trimitem comanda printr-un curier rapid, astfel încat produsul să ajungă în maxim 48 de ore. De asemenea ne puteţi contacta pe email. 

2. Cât durează până voi primi comanda? 

Termenul de livrare este 48 ore, acesta fiind calculat de la data confirmării platii.

 3. Cum plătesc? 

Plata se face prin ordin de plata în momentul în care plasati comada, sau direct pe site, prin plata cu cardul. 

4. Cât costa transportul?

Livrarea produselor se face prin intermediul partnerilor nostri, iar pretul poate sa difere de la o comanda la alta, in functie de distanta. Pentru localitatile limitrofe, pretul poate suferi modificari.

Plata produselor se face in momentul in care plasati comanda, dupa ce veti primi pe email o factura proforma. Va vom anunta telefonic inainte de pregatirea coletului.

Termenul de livrare specificat mai sus este valabil pentru comenzile plasate de Luni pana Vineri, pana la ora 17:00 si care au ca destinatie o localitate apropiata de un sediu al firmelor de curierat. 

Adresa de livrare (pe care o completati in formularul de comanda) trebuie sa fie adresa unde locuiti / doriti sa primiti produsele (poate fi alta adresa decat cea din buletin, in cazul in care doriti sa primiti coletul la o alta adresa decat cea din buletin).

In cazul in care ai intrebari legate de modalitatea de livrare ne poti contacta la numarul de telefon 0787 866 536 sau la adresa de e-mail contact@materialedepozit.ro.