Utilizarea magazinului nostru online implica acceptarea acestor termeni si conditii, de aceea se recomanda citirea cu atentie a acestora. Acestea se pot modifica fara o notificare prealabila, www.materialedepozit.ro asumandu-si acest drept.

           Obligatiile dumneavoastra de inregistrare 

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila. 

           Securitatea Datelor Personale

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de www.materialedepozit.ro numai in scopul declarat al acestui site. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor acestui site.

           Copyright

Toate informatiile si elementele prezente pe site-ul nostru, cum sunt: imagini, descrieri, texte, grafica, programe, scripturi, elemente de grafica WEB si baza de date sunt proprietatea www.materialedepozit.ro si sunt aparate de legislatia privind drepturile de autor si drepturile conexe.

Nu oferim in nici un fel garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel. Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Sunteti direct raspunzatori de orice activitate si/sau continut pe care il afisati in magazin.