Ai nevoie de ajutor?

Ai o problema cu achizitionarea unui produs? Suna-ne la 0787866536 sau 0734425989 (numere cu tarif normal)  pentru ajutor.

Adeziv polistiren Pro Contact/ 25 kg

Cod produs : Pro Contact/ 25 kg
28,00 RON
cu TVA

Mortar adeziv mineral pentru lipirea şi şpăcluirea placilor termoizolante. 

Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati: 0787866536, sau pe email contact@materialedepozit.ro

Mortar adeziv, permeabil la vapori de apă, pentru interior şi exterior, destinat în special pentru lipirea plăcilor termoizolante pentru faţade din polistiren EPS –F, plăcilor şi lamelelor de vată minerală, plută, precum şi pentru înglobarea plasei de fibră de sticlă. Ca masă de şpaclu sau nivelare pentru toate tencuielile de grund cu sau fără înglobarea de plasă din fibră de sticlă. 

Pro Contact/ 25 kg

Descarcari

Descarca fisa tehnica

Descarca fisa tehnica

Descarcari (157.65k)
  • Platesti in siguranta! Platile se fac in sistemul securizat Mobilpay - Sigur, Facil si Legal! Platesti in siguranta! Platile se fac in sistemul securizat Mobilpay - Sigur, Facil si Legal!
  • Comanda acum si vei avea produsele in 48 de ore de la confirmarea platii! Comanda acum si vei avea produsele in 48 de ore de la confirmarea platii!
  •  Garantam returnarea banilor in 14 zile, daca aveti vreo neplacere legata de produs. Garantam returnarea banilor in 14 zile, daca aveti vreo neplacere legata de produs.

S-ar putea sa-ti placa