Ai nevoie de ajutor?

Ai o problema cu achizitionarea unui produs? Suna-ne la 0787866536 sau 0734425989 (numere cu tarif normal)  pentru ajutor.

Plasă din fibră de sticlă Duo Tex Baumit 50 mp

Cod produs : Duo Tex Baumit 50 mp
142,00 RON
cu TVA

Plasă rezistentă la mediu alcalin, pentru armare. 

Rolă 50 m²

Consum: 1,1 ml/m² (acoperă cca. 45 m²)

1 palet = 30 role = 1500 m²

Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati: 0787866536, sau pe email contact@materialedepozit.ro

Pentru armarea straturilor de adeziv de şpaclu Baumit, în cadrul sistemelor termoizolante. 

Se va aplica adezivul cu spaclul cu dinti de 10 mm, apoi se pune în masa spacluita proaspat armatura pentru tencuiala (plasa din fibra de sticla) în fâsii verticale cu o suprapunere a fâsiilor de min. 10 cm si cu adaugare de adeziv, se spacluieste netezind întreaga suprafata. La colţuri de ferestre sau în alte zone, unde pot apărea tensiuni ce pot provoca rupturi în zidărie, se recomandă aplicarea de noi fâşii din fibră de sticlă (20x30 cm) pe diagonală prinse cu adeziv pentru şpaclu, după care se va aplica stratul efectiv din fibră de sticlă. Plasa din fibră de sticlă nu trebuie să se mai vadă după şpacluirea sa cu adezivul pentru şpaclu şi ar trebui să se afle la mijlocul grosimii stratului de adeziv, grosime de min. 2-3 mm. Zonele cu solicitări mecanice ridicate se armează dublu sau se foloseşte sub plasa de fibră de sticlă o armare cu plasă tip Panzer. Între straturi se aşteaptă minim 24 ore. 

Duo Tex Baumit 50 mp

Descarcari

Descarca fisa tehnica

Descarcari (41.48k)
  • Platesti in siguranta! Platile se fac in sistemul securizat Mobilpay - Sigur, Facil si Legal! Platesti in siguranta! Platile se fac in sistemul securizat Mobilpay - Sigur, Facil si Legal!
  • Comanda acum si vei avea produsele in 48 de ore de la confirmarea platii! Comanda acum si vei avea produsele in 48 de ore de la confirmarea platii!
  •  Garantam returnarea banilor in 14 zile, daca aveti vreo neplacere legata de produs. Garantam returnarea banilor in 14 zile, daca aveti vreo neplacere legata de produs.